Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas čiobrelių (stiebas)
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 4 vienetai svogūnų (maži)
- 1 vienetas vištiena
- 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- 1 stiklinė raudonojo vyno
- 0.5 stiklinės brendžio
- 50 gramų kiaulės šoninės
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (Druska, pipirai)
- 60 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą susmulkinti ir šoninę apkepti keptuvėje, svieste.
Apkeptus gabaliukus sudėti į indą užpilti brendžiu, vynų , dėti prieskonines žoles, druską, pipirus. Taip pat sudėti pjaustytas daržoves ir leisti pasimarinuoti apie 1-2 val.
Viską troškingti apie 20 minučių. Baigiantis troškintis įberti miltų ir lėtai pamaišyti.
Patiekti šiltą.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas čiobrelių (stiebas)
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 4 vienetai svogūnų (maži)
- 1 vienetas vištiena
- 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- 1 stiklinė raudonojo vyno
- 0.5 stiklinės brendžio
- 50 gramų kiaulės šoninės
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (Druska, pipirai)
- 60 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą susmulkinti ir šoninę apkepti keptuvėje, svieste.
Apkeptus gabaliukus sudėti į indą užpilti brendžiu, vynų , dėti prieskonines žoles, druską, pipirus. Taip pat sudėti pjaustytas daržoves ir leisti pasimarinuoti apie 1-2 val.
Viską troškingti apie 20 minučių. Baigiantis troškintis įberti miltų ir lėtai pamaišyti.
Patiekti šiltą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą