INGREDIENTAI:
  -   7 vienetai   bulvių 
  -   1 valgomasis šaukštas   krakmolo 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   1 valgomasis šaukštas   kvietinių miltų 
  -   3 valgomieji šaukštai   džiūvesėlių 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi blyneliai, apvoliojami džiūvėsėliuose ir kepami iš abiejų pusių. 
  
    Autorius: Ugnė 
           INGREDIENTAI:
  -   7 vienetai   bulvių 
  -   1 valgomasis šaukštas   krakmolo 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   1 valgomasis šaukštas   kvietinių miltų 
  -   3 valgomieji šaukštai   džiūvesėlių 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi blyneliai, apvoliojami džiūvėsėliuose ir kepami iš abiejų pusių. 
  
    Autorius: Ugnė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI