REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
400 g varškės
1 kiaušinio
trupučio druskos
1 šaukšto cukraus
Iš miltų, druskos, kiaušinio ir vandens užminkome tešlą. Dedame 45 min šaltai.
Varškę ištriname su kiaušiniu, druska ir cukrumi.
Tešlą plonai kočiojame ir formuojame norimo dydžio koldūnus. Dedame į verdantį vandenį, verdame 3 minutes po koldūnų iškilimo į paviršių.
Valgome su grietine ir cukrumi.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
400 g varškės
1 kiaušinio
trupučio druskos
1 šaukšto cukraus
Iš miltų, druskos, kiaušinio ir vandens užminkome tešlą. Dedame 45 min šaltai.
Varškę ištriname su kiaušiniu, druska ir cukrumi.
Tešlą plonai kočiojame ir formuojame norimo dydžio koldūnus. Dedame į verdantį vandenį, verdame 3 minutes po koldūnų iškilimo į paviršių.
Valgome su grietine ir cukrumi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą