REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų kopūstų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 150 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytus ir nuplautus grybus išvirti ir supjaustyti smulkiais gabaliukais.
    Kopūstus taip pat smulkiai supjaustyti, į keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti. Atskirai pakepinti supjaustytus svogūnus su grybais. Sumaišyti kopūstus su grybais, įberti druskos, pipirų.
    Užminkyti tešlą, iškočioti 2 mm storio, išspausti su stikline skritulius, į kurių vidurį įdėti įdaro ir suformuoti virtinukus.
    Virti virtinius pasūdytame vandenyje.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų kopūstų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 150 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytus ir nuplautus grybus išvirti ir supjaustyti smulkiais gabaliukais.
    Kopūstus taip pat smulkiai supjaustyti, į keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti. Atskirai pakepinti supjaustytus svogūnus su grybais. Sumaišyti kopūstus su grybais, įberti druskos, pipirų.
    Užminkyti tešlą, iškočioti 2 mm storio, išspausti su stikline skritulius, į kurių vidurį įdėti įdaro ir suformuoti virtinukus.
    Virti virtinius pasūdytame vandenyje.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų