Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 300 gramų kopūstų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytus ir nuplautus grybus išvirti ir supjaustyti smulkiais gabaliukais.
Kopūstus taip pat smulkiai supjaustyti, į keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti. Atskirai pakepinti supjaustytus svogūnus su grybais. Sumaišyti kopūstus su grybais, įberti druskos, pipirų.
Užminkyti tešlą, iškočioti 2 mm storio, išspausti su stikline skritulius, į kurių vidurį įdėti įdaro ir suformuoti virtinukus.
Virti virtinius pasūdytame vandenyje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 300 gramų kopūstų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytus ir nuplautus grybus išvirti ir supjaustyti smulkiais gabaliukais.
Kopūstus taip pat smulkiai supjaustyti, į keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti. Atskirai pakepinti supjaustytus svogūnus su grybais. Sumaišyti kopūstus su grybais, įberti druskos, pipirų.
Užminkyti tešlą, iškočioti 2 mm storio, išspausti su stikline skritulius, į kurių vidurį įdėti įdaro ir suformuoti virtinukus.
Virti virtinius pasūdytame vandenyje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą