INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 5 skiltelės česnakų
- 1 vienetas paprikų (aitrioji)
- 5 kilogramai paprikų (saldžioji)
- 6 vienetai svogūnų
- 1 stiklinė acto
- 4 litrai vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 500 gramų pomidorų pastos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į didelės talpos puodą sudėti stambiai supjaustytas paprikas, svogūnus, pomidorų pastą, supilti su 4 l karšto vandens sumaišytą actą, sudėti cukrų, druską, išspaustą česnaką ir pavirti apie 20 min.
Užvirus, masę supilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai užsukti, apversti, užkloti ir taip palaikyti apie parą.
Labai skanus padažas!
Autorius: Viktorija
REKLAMA