Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų varškės
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reiks 200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams).
Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų varškės
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reiks 200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams).
Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.
Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą