REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų varškės
  • 200 gramų maltos mėsos
  • 1 stiklinė miltai
  • 50 gramų sūris
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • Kepimui:
  • 300 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų varškės
  • 200 gramų maltos mėsos
  • 1 stiklinė miltai
  • 50 gramų sūris
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • Kepimui:
  • 300 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę (geriau rinktis riebesnę) sutrinti, įmušti kiaušinį, berti druską, pipirus ir miltus. Minkyti, kol nelips prie rankų.
  2. Faršą pagardinti prieskoniais ir apkepti.
  3. Tešlą iškočioti, išpjauti apskritimus, į vidų dėti faršo, sūrio, užspausti ir kepti įkaitintame aliejuje, kol taps auksiniai.
  4. Skani idėja pietums, ir nustebinta mama. Skanaus! :)

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų