INGREDIENTAI:
  -   200 gramų   slyvų (džiovintos) 
  -   80 gramų   brendžio 
  -   200 gramų   sviesto 
  -   200 gramų   riešutų 
  -   2 vienetai   kondensuoto pieno ("Rududu") 
  -   1 vienetas   vaflių (pakuotė) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Slyvas susmulkinti ir užpilti brendžiu. Laikyti 2 val. kad įsigertų. 
 
 Kremui. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, sudėti paruoštas slyvas, smulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti.
 
 Kremu pertepti vaflius (storai netepti, nes gali būti per riebu).
 
 Palaikyti per naktį paslėgus. Ryte viršų aplieti šokoladu ir papuošti.   
    Autorius: Irena-anirtic 
           INGREDIENTAI:
  -   200 gramų   slyvų (džiovintos) 
  -   80 gramų   brendžio 
  -   200 gramų   sviesto 
  -   200 gramų   riešutų 
  -   2 vienetai   kondensuoto pieno ("Rududu") 
  -   1 vienetas   vaflių (pakuotė) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Slyvas susmulkinti ir užpilti brendžiu. Laikyti 2 val. kad įsigertų. 
 
 Kremui. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, sudėti paruoštas slyvas, smulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti.
 
 Kremu pertepti vaflius (storai netepti, nes gali būti per riebu).
 
 Palaikyti per naktį paslėgus. Ryte viršų aplieti šokoladu ir papuošti.   
    Autorius: Irena-anirtic 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI