• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 10 vienetų obuolių
  • 250 gramų taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taukus sukite dėdami po keletą šaukštų miltų ir po truputį pildami vandenį.
    Išminkykite tešlą. Ją atšaldykite ir padalinkite į 2 dalis.
    Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis. Vieną dalį tešlos iškočiokite ir įtieskite į skardą. Ant tešlos sudėkite supjaustytus obuolius, apibarstykite juos 0,5 stiklinės cukraus, cinamonu ir uždėkite kitą iškočiotą tešlos dalį. Užlankstykite kraštus, tešlą subadykite šakute, patepkite išplaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu cukrumi. Du obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sudėkite po keturias, pavilgykite cukrumi ir uždėkite ant pyrago. Pabarstykite cinamonu ir kepkite orkaitėje apie 40 min.
    Iškepusį ir atvėsusį pyragą supjaustykite gabaliukais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų