Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 200 gramų juodojo šokolado
- 295 gramai sviesto (82 proc. riebumo)
- 500 gramų grietinės
- 600 gramų krekerių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 200 gramų juodojo šokolado
- 295 gramai sviesto (82 proc. riebumo)
- 500 gramų grietinės
- 600 gramų krekerių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą