REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite bulves ir leiskite joms atvėsti, o tuomet sutrinkite.
    Gautą bulvių košę sumaišykite su varške.
    Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską ir viską gerai ištrinkite.
    Ant miltais pabarstyto stalo, paėmę gabalą tešlos, voliokite volelius.
    Tuomet juos suplokite ir supjaustykite kvadratėliais.
    Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite švilpikus.
    Vidutinio karštumo orkaitėje (maždaug 180 laipsnių temperatūroje) kepkite juos tol, kol gražiai paruduos.
    Skaniausia su grybų padažu (grietinė, sviestas ir grybai).
    Skanaus.

Autorius: Virėja

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite bulves ir leiskite joms atvėsti, o tuomet sutrinkite.
    Gautą bulvių košę sumaišykite su varške.
    Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską ir viską gerai ištrinkite.
    Ant miltais pabarstyto stalo, paėmę gabalą tešlos, voliokite volelius.
    Tuomet juos suplokite ir supjaustykite kvadratėliais.
    Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite švilpikus.
    Vidutinio karštumo orkaitėje (maždaug 180 laipsnių temperatūroje) kepkite juos tol, kol gražiai paruduos.
    Skaniausia su grybų padažu (grietinė, sviestas ir grybai).
    Skanaus.

Autorius: Virėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų