Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek imbierų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kmynų
- 100 gramų medaus
- šiek tiek vištienos sparnelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
- 100 gramų sviesto
- 100 gramų riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti arba malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu.
Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti.
Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek imbierų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kmynų
- 100 gramų medaus
- šiek tiek vištienos sparnelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
- 100 gramų sviesto
- 100 gramų riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti arba malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu.
Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti.
Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą