REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 20 gramų petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 20 gramų svogūnų (žali laiškai)
- šiek tiek menkių (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 200 gramų sūris (lydytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Menkę supjaustyti į keturias dalis, užpilti 2,5 l vandens, pasūdyti, užvirti ir virti 30-40 min.
Svogūną, morką supjaustyti smulkiai ir pakepinti aliejuje 5 min. Tada sudėti daržoves į žuvienę.
Bulves supjaustyti ir sudėti į sriubą, pavirti apie 15 min. Sudėti smulkintas petražoles.
Po to sudėti sūrį, pipirus, sumažinti ugnį, uždengti ir pavirti 5 min.
Patiekti sriubą su šviežiais žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 20 gramų petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 20 gramų svogūnų (žali laiškai)
- šiek tiek menkių (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 200 gramų sūris (lydytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Menkę supjaustyti į keturias dalis, užpilti 2,5 l vandens, pasūdyti, užvirti ir virti 30-40 min.
Svogūną, morką supjaustyti smulkiai ir pakepinti aliejuje 5 min. Tada sudėti daržoves į žuvienę.
Bulves supjaustyti ir sudėti į sriubą, pavirti apie 15 min. Sudėti smulkintas petražoles.
Po to sudėti sūrį, pipirus, sumažinti ugnį, uždengti ir pavirti 5 min.
Patiekti sriubą su šviežiais žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą