• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 20 gramų petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 20 gramų svogūnų (žali laiškai)
  • šiek tiek menkių (filė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 200 gramų sūris (lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkę supjaustyti į keturias dalis, užpilti 2,5 l vandens, pasūdyti, užvirti ir virti 30-40 min.
    Svogūną, morką supjaustyti smulkiai ir pakepinti aliejuje 5 min. Tada sudėti daržoves į žuvienę.
    Bulves supjaustyti ir sudėti į sriubą, pavirti apie 15 min. Sudėti smulkintas petražoles.
    Po to sudėti sūrį, pipirus, sumažinti ugnį, uždengti ir pavirti 5 min.
    Patiekti sriubą su šviežiais žalumynais.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 20 gramų petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 20 gramų svogūnų (žali laiškai)
  • šiek tiek menkių (filė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 200 gramų sūris (lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkę supjaustyti į keturias dalis, užpilti 2,5 l vandens, pasūdyti, užvirti ir virti 30-40 min.
    Svogūną, morką supjaustyti smulkiai ir pakepinti aliejuje 5 min. Tada sudėti daržoves į žuvienę.
    Bulves supjaustyti ir sudėti į sriubą, pavirti apie 15 min. Sudėti smulkintas petražoles.
    Po to sudėti sūrį, pipirus, sumažinti ugnį, uždengti ir pavirti 5 min.
    Patiekti sriubą su šviežiais žalumynais.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų