Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų ryžių
- šiek tiek špinatų (4 ryšulėliai)
- šiek tiek druskos
- 100 mililitrų aliejaus
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius perrinkite ir 3-4 kartus nuplaukite. Tada užpilkite vandeniu, jo turi būti 3/4 daugiau, negu yra ryžių. Užkaiskite ir virkite, kol ryžių tūris padidės 1/2 - 2 kartus. Tuomet liekite dar verdančio vandens ir kaitinkite dar 15 minučių. Kol ryžiai verda, paruoškite špinatus. Juos perrinkite, gerai, gerai numazgokite ir smulkiai supjaustykite. Į išvirtus ryžius berkite špinatų gabalėlius, gardinkite juodaisiais pipirais, sūdykite ir kaitinkite dar minutę. Sriubą atvėsinkite. Supilstykite į lėkštes sriubos, skaninkite 1-2 šaukšteliais grietinės. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų ryžių
- šiek tiek špinatų (4 ryšulėliai)
- šiek tiek druskos
- 100 mililitrų aliejaus
- šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius perrinkite ir 3-4 kartus nuplaukite. Tada užpilkite vandeniu, jo turi būti 3/4 daugiau, negu yra ryžių. Užkaiskite ir virkite, kol ryžių tūris padidės 1/2 - 2 kartus. Tuomet liekite dar verdančio vandens ir kaitinkite dar 15 minučių. Kol ryžiai verda, paruoškite špinatus. Juos perrinkite, gerai, gerai numazgokite ir smulkiai supjaustykite. Į išvirtus ryžius berkite špinatų gabalėlius, gardinkite juodaisiais pipirais, sūdykite ir kaitinkite dar minutę. Sriubą atvėsinkite. Supilstykite į lėkštes sriubos, skaninkite 1-2 šaukšteliais grietinės. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą