REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą atšildyti, pakočioti. Iš kiekvieno lapelio turėtų gautis po 5 kvadratukus
 - Šparagus, nupjausčius jų sumedėjusius kotelius, jeigu jie tokie yra, apvirti kelias minutes. Jeigu jie storesni, iki 5 min. Perlieti šaltu vandeniu, kad neprarastų žalios spalvos. Nusausinti.
 - Baziliko ir gelsvės lapelius smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su lydytu sūreliu.
 - Ant tešlos kvadratėlių dėti šiek tiek lydyto sūrelio su žalumynais, galima šia mase tešlos lapelį ištepti. Ant jo guldyti į šoninę suvyniotą vieną šparagą ir suvynioti su tešla
 - . Dėti ant kepimo popieriaus ir iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 15 min. – kol apskrus ir tešla parus. Skanaus.
 
REKLAMA
 
  
