INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   1 kilogramas   kiaulės prandinės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   4 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  -   1 valgomasis šaukštas   žalumynų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sprandinę supjaustykite kubeliais. 
 Mėsą apiberiame žalumynais (šviežiais ar džiovintais), sudedame svogūno žiedelius, supilame aliejų, citrinos sultis ir išmaišome. Marinuojame apie 1 parą. 
 Prieš kepant mėsą išmaišome su druska. 
 Kepame šašlykinėje (apie 30-40 minučių).   
    Autorius: Morta 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   1 kilogramas   kiaulės prandinės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   4 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  -   1 valgomasis šaukštas   žalumynų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sprandinę supjaustykite kubeliais. 
 Mėsą apiberiame žalumynais (šviežiais ar džiovintais), sudedame svogūno žiedelius, supilame aliejų, citrinos sultis ir išmaišome. Marinuojame apie 1 parą. 
 Prieš kepant mėsą išmaišome su druska. 
 Kepame šašlykinėje (apie 30-40 minučių).   
    Autorius: Morta 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI