Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės (ar nugarinė)
- 150 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustykite kubeliais.
Vieną svogūną sutarkuokite.
Ant mėsos sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną, druską, pipirus ir padažą. Išmaišykite.
Palikite šaldytuve 2-3 h pasimarinuoti.
Suverkite mėsos gabaliukas ant iešmo. Į tarpus įverkite griežinėliais supjaustyto svogūno.
Kepkite ant laužo.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės (ar nugarinė)
- 150 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustykite kubeliais.
Vieną svogūną sutarkuokite.
Ant mėsos sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną, druską, pipirus ir padažą. Išmaišykite.
Palikite šaldytuve 2-3 h pasimarinuoti.
Suverkite mėsos gabaliukas ant iešmo. Į tarpus įverkite griežinėliais supjaustyto svogūno.
Kepkite ant laužo.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą