Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių (1 trynį palikite apteptepimui)
- 500 gramų kvietinių miltų
- 225 gramai sviesto
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
400 g. kiaulienos faršo;
1/2 svogūno;
100 ml. kefyro arba grietinės;
druskos, pipiru pagal skonį.
Iš tešlai skirtų produktų pagaminame kapotą tešlą ir dedame ja pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Į faršą įmišam kiaušinius, pilam kefyrą, dedam smulkiai pjaustyta svogūną, prieskoniuojame ir viską gerai išminkome. Tešlą iskociojame 5 - 7 milimetru storumu, išspaudžiam apvalius blynukus su formele. Į vidų dedame įdara ir gražiai užlankstome. Aptepame plaktu kiaušinio tryniu ir dedame kepti į 190 laipsniu orkaite 30 min. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių (1 trynį palikite apteptepimui)
- 500 gramų kvietinių miltų
- 225 gramai sviesto
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
400 g. kiaulienos faršo;
1/2 svogūno;
100 ml. kefyro arba grietinės;
druskos, pipiru pagal skonį.
Iš tešlai skirtų produktų pagaminame kapotą tešlą ir dedame ja pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Į faršą įmišam kiaušinius, pilam kefyrą, dedam smulkiai pjaustyta svogūną, prieskoniuojame ir viską gerai išminkome. Tešlą iskociojame 5 - 7 milimetru storumu, išspaudžiam apvalius blynukus su formele. Į vidų dedame įdara ir gražiai užlankstome. Aptepame plaktu kiaušinio tryniu ir dedame kepti į 190 laipsniu orkaite 30 min. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą