Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 500 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę gerai ištriname su cukrumi, druska ir kiaušiniais.
Sudedame miltus ir gerai išmaišome.
Šaukšto pagalba formuojame varškėčius ir apvoliojame miltuose.
Kepame įkaitintame aliejuje.
Padažui imame 200 g grietinės, 1 šaukštelį vanilinio cukraus, 1 šaukštą cukraus ir gerai išplakame.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 500 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę gerai ištriname su cukrumi, druska ir kiaušiniais.
Sudedame miltus ir gerai išmaišome.
Šaukšto pagalba formuojame varškėčius ir apvoliojame miltuose.
Kepame įkaitintame aliejuje.
Padažui imame 200 g grietinės, 1 šaukštelį vanilinio cukraus, 1 šaukštą cukraus ir gerai išplakame.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą