INGREDIENTAI:
- 200 gramų paprikų
- 300 gramų ryžių (Arborio)
- 150 gramų svogūnų
- 150 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
- 100 gramų pieno (Parmezanas)
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- 200 mililitrų sultinio (vištienos)
- šiek tiek prieskonių
- 100 gramų kumpio
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepinkite smulkintą svogūną ant sviesto 4-5 min. Po to sudėkite ryžius ir pakepinkite dar 1 min. Supilkite vyną ir troškinkite pamaišant apie 1-2 min.
Supilkite sultinį ir troškinkite apie 10 min.
Užpilkite likusį (100 ml) sultinį, sudėkite smulkintą kumpį, dešrą, papriką ir kaitinkit apie 20 min. ant mažos ugnies. Po to įmaišykite sūrį.
Autorius: Rūta
REKLAMA