INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   gvazdikėlių 
-   šiek tiek   kmynų 
-   šiek tiek   krapų 
-   2 vienetai   laurų lapų 
-   1 vienetas   morkų 
-   1 vienetas   paprikų 
-   1 vienetas   pomidorų pastos 
-   1 vienetas   salierų 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   1 vienetas   kiaulienos (kulninė) 
-   4 vienetai   baravykų (džiovinti) 
-   500 gramų   marinuotų burokėlių 
-   100 gramų   kiaulės šoninės 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   grietinės 
-   šiek tiek   kvapiųjų pipirų 
-   šiek tiek   garstyčių padažo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaulienos kulninę verdame 1.5 valandos, įdedame džiovintų baravykų, kmynų, lauro lapų, gvazdikėlių, druskos, cukraus, kvepančių pipirų. Tuo metu pakepame supjaustytą šoninę, sutarkuotus burokine tarka svogūnus, morką, papriką, pomidorą ir salierą, marinuotus burokėlius, sudedame i sultinį, užverdame, pabaigai pagardiname garstyčiomis, krapais ir grietine.
 
 Skanaus.
   Autorius: Rimantas 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   gvazdikėlių 
-   šiek tiek   kmynų 
-   šiek tiek   krapų 
-   2 vienetai   laurų lapų 
-   1 vienetas   morkų 
-   1 vienetas   paprikų 
-   1 vienetas   pomidorų pastos 
-   1 vienetas   salierų 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   1 vienetas   kiaulienos (kulninė) 
-   4 vienetai   baravykų (džiovinti) 
-   500 gramų   marinuotų burokėlių 
-   100 gramų   kiaulės šoninės 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   grietinės 
-   šiek tiek   kvapiųjų pipirų 
-   šiek tiek   garstyčių padažo 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaulienos kulninę verdame 1.5 valandos, įdedame džiovintų baravykų, kmynų, lauro lapų, gvazdikėlių, druskos, cukraus, kvepančių pipirų. Tuo metu pakepame supjaustytą šoninę, sutarkuotus burokine tarka svogūnus, morką, papriką, pomidorą ir salierą, marinuotus burokėlius, sudedame i sultinį, užverdame, pabaigai pagardiname garstyčiomis, krapais ir grietine.
 
 Skanaus.
   Autorius: Rimantas 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI