REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų šokoladas (pieniškas)
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų cukraus
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų riešutų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų šokoladas (pieniškas)
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų cukraus
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų riešutų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą gerai išplakti su cukrumi iki baltumo. Įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai paplakant.
    Miltus susimaišyti su kepimo milteliais ir įsijojus į sviesto masę, atsargiai išsukti viską.
    Šokoladą sutarkuoti smulkia tarkute, suberti į tešlą.
    Maltus riešutus taip pat suberti į tešlą ir viską išsukti. Tešla pasirodė man sausoka, bet aš nepyliau jokio pieno. Gal koks šaukštas vienas kitas ir tiktų čia.
    Kepti 180° ~50 min. Tikrinti tiesiog dantų krapštuku ar jau iškepę. Skanaus

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų