REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 125 gramai cukraus
  • 50 gramų datulių (be kauliukų džiovintos)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 5 valgomieji šaukštai riešutų (kapoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
  • šiek tiek pabarstukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Datules ir abrikosus susmulkinti, sumaišyti su riešutais ir 50 g tarkuoto juodojo šokolado. Paruošti tešlą: sviestą išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, cinamonu, citrinos žievele, įmušti kiaušinius. Suberti miltus, persijotus su kepimo milteliais ir krakmolu bei druska, supilti pieną, sudėti vaisių ir riešutų mišinį. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą, pašauti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti apie val. (priklausomai nuo skardos dydžio). Bobą išimti iš formos, apipilti tirpintu šokoladu, o papuošti pabarstukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 125 gramai cukraus
  • 50 gramų datulių (be kauliukų džiovintos)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 5 valgomieji šaukštai riešutų (kapoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
  • šiek tiek pabarstukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Datules ir abrikosus susmulkinti, sumaišyti su riešutais ir 50 g tarkuoto juodojo šokolado. Paruošti tešlą: sviestą išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, cinamonu, citrinos žievele, įmušti kiaušinius. Suberti miltus, persijotus su kepimo milteliais ir krakmolu bei druska, supilti pieną, sudėti vaisių ir riešutų mišinį. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą, pašauti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti apie val. (priklausomai nuo skardos dydžio). Bobą išimti iš formos, apipilti tirpintu šokoladu, o papuošti pabarstukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų