Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų lašišų (silpnai sūdyta filė)
- 10 mililitrų aliejaus
- 10 gramų sviesto
- 200 gramų tešlos (sluoksniuota)
- 50 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos filė smulkiai supjaustyti.
Svogūną perpjauti per pusę, vieną puselę supjaustyti smulkiai, kitą - pusžiedžiais.
Sūrį sutarkuoti su stambia tarka.
Smulkintą svogūną įdėti į keptuvę su įkaitintu sviestu, pakepinti, atšaldyti ir sumaišyti su lašiša ir sūriu.
Sluoksniuotą tešlą iškočioti, supjaustyti norimo dydžio ir formos lakšteliais. Į lakštelių vidurį įdėti paruošto įdaro, kraštelius užlenkti, gerai suspausti, viršuje padaryti kelias įpjovas.
Pyragėlius sudėti į skardą, išteptą riebalais, jų viršų patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Iškepusius pyragėlius papuošti svogūnų pusžiedžiais.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų lašišų (silpnai sūdyta filė)
- 10 mililitrų aliejaus
- 10 gramų sviesto
- 200 gramų tešlos (sluoksniuota)
- 50 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos filė smulkiai supjaustyti.
Svogūną perpjauti per pusę, vieną puselę supjaustyti smulkiai, kitą - pusžiedžiais.
Sūrį sutarkuoti su stambia tarka.
Smulkintą svogūną įdėti į keptuvę su įkaitintu sviestu, pakepinti, atšaldyti ir sumaišyti su lašiša ir sūriu.
Sluoksniuotą tešlą iškočioti, supjaustyti norimo dydžio ir formos lakšteliais. Į lakštelių vidurį įdėti paruošto įdaro, kraštelius užlenkti, gerai suspausti, viršuje padaryti kelias įpjovas.
Pyragėlius sudėti į skardą, išteptą riebalais, jų viršų patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Iškepusius pyragėlius papuošti svogūnų pusžiedžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą