INGREDIENTAI:
  -   100 gramų   alyvuogių 
  -   4 vienetai   svogūnų 
  -   5 vienetai   kiaušinių 
  -   2 stiklinės   kvietinių miltų 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sodos 
  -   400 gramų   varškės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus (virimui) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
 Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau. 
 Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
 Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
 Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus. 
 Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
 Skanaus!   
    Autorius: Gintarė 
           INGREDIENTAI:
  -   100 gramų   alyvuogių 
  -   4 vienetai   svogūnų 
  -   5 vienetai   kiaušinių 
  -   2 stiklinės   kvietinių miltų 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sodos 
  -   400 gramų   varškės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus (virimui) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
 Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau. 
 Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
 Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
 Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus. 
 Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
 Skanaus!   
    Autorius: Gintarė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI