Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų alyvuogių
- 4 vienetai svogūnų
- 5 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau.
Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus.
Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 100 gramų alyvuogių
- 4 vienetai svogūnų
- 5 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau.
Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus.
Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą