INGREDIENTAI:
- 85 gramai cukraus
- 85 gramai cukraus (įdarui)
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 vienetai kiaušinių (įdarui)
- 195 gramai kvietinių miltų
- 400 gramų varškės (įdarui)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (įdarui)
- 300 gramų uogų (įdarui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį subėriau cukrų, sudėjau minkštą sviestą ir įmušiau kiaušinį. Viską išsukau.
Įmaišiau druską, kepimo miltelius ir miltus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Varškę pertrinkite ir sumaišykite su kiaušiniais, baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite uogas (turėjau šaldytų gervuogių).
Varškės įdarą sudėkite ant tešlos.
Kepkite 200° C orkaitėje 30-40 minučių.
Autorius: Polina
REKLAMA