REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 85 gramai cukraus
  • 85 gramai cukraus (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 195 gramai kvietinių miltų
  • 400 gramų varškės (įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (įdarui)
  • 300 gramų uogų (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 85 gramai cukraus
  • 85 gramai cukraus (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 195 gramai kvietinių miltų
  • 400 gramų varškės (įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (įdarui)
  • 300 gramų uogų (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį subėriau cukrų, sudėjau minkštą sviestą ir įmušiau kiaušinį. Viską išsukau.
    Įmaišiau druską, kepimo miltelius ir miltus.
    Tešlą supilkite į kepimo formą.
    Varškę pertrinkite ir sumaišykite su kiaušiniais, baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Įmaišykite uogas (turėjau šaldytų gervuogių).
    Varškės įdarą sudėkite ant tešlos.
    Kepkite 200° C orkaitėje 30-40 minučių.

Autorius: Polina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų