Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo bulvių
- 2 pieno
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek sviesto (gabalėlis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepimo formą padengti kepimo folija, ją gerai ištepti sviestu.
Bulves supjaustyti pjaustymo tarka (taip jos bus pakankamai plonos). Svarbiausia, kad bulvės būtų plonais griežinėliais supjaustytos. Susmulkintas bulves sudėti į kepimo indą ir paskirstyti. Tada supilti visą pieną, pusę puodelio grietinėlės. Viską įdėti į orkaitę ir kepti tol, kol kepinio paviršius įgaus rusvą spalvą. Kai gaminys pagels, jį išimti iš orkaitės ir sumaišyti viską. Įpilti likusią pusę girtinėlės ir vėl pašauti į orkaitę. Kai kepinys įgaus aukso spalvą, jis jau bus paruoštas.
Bon appetit!
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo bulvių
- 2 pieno
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek sviesto (gabalėlis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepimo formą padengti kepimo folija, ją gerai ištepti sviestu.
Bulves supjaustyti pjaustymo tarka (taip jos bus pakankamai plonos). Svarbiausia, kad bulvės būtų plonais griežinėliais supjaustytos. Susmulkintas bulves sudėti į kepimo indą ir paskirstyti. Tada supilti visą pieną, pusę puodelio grietinėlės. Viską įdėti į orkaitę ir kepti tol, kol kepinio paviršius įgaus rusvą spalvą. Kai gaminys pagels, jį išimti iš orkaitės ir sumaišyti viską. Įpilti likusią pusę girtinėlės ir vėl pašauti į orkaitę. Kai kepinys įgaus aukso spalvą, jis jau bus paruoštas.
Bon appetit!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą