REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 32 vienetai alyvuogių (juodosios ir žaliosios)
- 8 vienetai artišokų (šerdys, konservuotos aliejuje)
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 450 gramų pomidorų pastos (švieži/konservuoti)
- 4 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, juostelės)
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 115 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių (džiovinti, malti)
- 350 gramų mocarelos sūrio (supjaustytas kubeliais)
- 4 vienetai picos papločių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į keptuvę įpylusios du šaukštus aliejaus apkepinkite plonai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą česnaką.
Iš paruoštos tešlos iškočiokite keturis po 25-30 cm skersmens papločius arba naudokite pirktinius picos papločius.
Papločius sudėkite į riebalais išteptą skardą, ištepkite pertrintais pomidorais ir pabarstykite mocarelos sūriu.
Vieną ketvirtadalį papločio apdėliokite grybais, antrą – kubeliais pjaustytu kumpiu, trečią – alyvuogių puselėmis, o paskutiniąją – smulkintomis artišokų šerdimis (vietoje artišokų galite dėti kitų daržovių).
Picą pabarstykite raudonėliais, druska, pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi ir kepkite apie 15-20 min. iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Iškepusią picą iškart patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 32 vienetai alyvuogių (juodosios ir žaliosios)
- 8 vienetai artišokų (šerdys, konservuotos aliejuje)
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 450 gramų pomidorų pastos (švieži/konservuoti)
- 4 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, juostelės)
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 115 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių (džiovinti, malti)
- 350 gramų mocarelos sūrio (supjaustytas kubeliais)
- 4 vienetai picos papločių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į keptuvę įpylusios du šaukštus aliejaus apkepinkite plonai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą česnaką.
Iš paruoštos tešlos iškočiokite keturis po 25-30 cm skersmens papločius arba naudokite pirktinius picos papločius.
Papločius sudėkite į riebalais išteptą skardą, ištepkite pertrintais pomidorais ir pabarstykite mocarelos sūriu.
Vieną ketvirtadalį papločio apdėliokite grybais, antrą – kubeliais pjaustytu kumpiu, trečią – alyvuogių puselėmis, o paskutiniąją – smulkintomis artišokų šerdimis (vietoje artišokų galite dėti kitų daržovių).
Picą pabarstykite raudonėliais, druska, pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi ir kepkite apie 15-20 min. iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Iškepusią picą iškart patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą