• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 32 vienetai alyvuogių (juodosios ir žaliosios)
  • 8 vienetai artišokų (šerdys, konservuotos aliejuje)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 450 gramų pomidorų pastos (švieži/konservuoti)
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, juostelės)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 115 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonėlių (džiovinti, malti)
  • 350 gramų mocarelos sūrio (supjaustytas kubeliais)
  • 4 vienetai picos papločių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę įpylusios du šaukštus aliejaus apkepinkite plonai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą česnaką.
    Iš paruoštos tešlos iškočiokite keturis po 25-30 cm skersmens papločius arba naudokite pirktinius picos papločius.
    Papločius sudėkite į riebalais išteptą skardą, ištepkite pertrintais pomidorais ir pabarstykite mocarelos sūriu.
    Vieną ketvirtadalį papločio apdėliokite grybais, antrą – kubeliais pjaustytu kumpiu, trečią – alyvuogių puselėmis, o paskutiniąją – smulkintomis artišokų šerdimis (vietoje artišokų galite dėti kitų daržovių).
    Picą pabarstykite raudonėliais, druska, pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi ir kepkite apie 15-20 min. iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    Iškepusią picą iškart patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Anira

INGREDIENTAI:

  • 32 vienetai alyvuogių (juodosios ir žaliosios)
  • 8 vienetai artišokų (šerdys, konservuotos aliejuje)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 450 gramų pomidorų pastos (švieži/konservuoti)
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, juostelės)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 115 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonėlių (džiovinti, malti)
  • 350 gramų mocarelos sūrio (supjaustytas kubeliais)
  • 4 vienetai picos papločių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę įpylusios du šaukštus aliejaus apkepinkite plonai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą česnaką.
    Iš paruoštos tešlos iškočiokite keturis po 25-30 cm skersmens papločius arba naudokite pirktinius picos papločius.
    Papločius sudėkite į riebalais išteptą skardą, ištepkite pertrintais pomidorais ir pabarstykite mocarelos sūriu.
    Vieną ketvirtadalį papločio apdėliokite grybais, antrą – kubeliais pjaustytu kumpiu, trečią – alyvuogių puselėmis, o paskutiniąją – smulkintomis artišokų šerdimis (vietoje artišokų galite dėti kitų daržovių).
    Picą pabarstykite raudonėliais, druska, pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi ir kepkite apie 15-20 min. iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    Iškepusią picą iškart patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Anira

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų