INGREDIENTAI:
  -   0.5 vieneto   citrinų 
  -   3   česnakų 
  -   600 gramų   vištos filė 
  -   300 mililitrų   jogurto (natūralus) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   baltųjų pipirų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištienos filė supjaustykite kubeliais. 
 Sutrinkite česnaką.
 Mėsą įtrinkite druska ir pipirais. 
 Mėsą apšlakstykite citrinos sultimis ir sumaišykite su jogurtu. 
 Marinuokite paukštieną apie 1-2 paras. 
 Kepkite ant karštų žarijų.   
    Autorius: Vilija 
           INGREDIENTAI:
  -   0.5 vieneto   citrinų 
  -   3   česnakų 
  -   600 gramų   vištos filė 
  -   300 mililitrų   jogurto (natūralus) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   baltųjų pipirų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištienos filė supjaustykite kubeliais. 
 Sutrinkite česnaką.
 Mėsą įtrinkite druska ir pipirais. 
 Mėsą apšlakstykite citrinos sultimis ir sumaišykite su jogurtu. 
 Marinuokite paukštieną apie 1-2 paras. 
 Kepkite ant karštų žarijų.   
    Autorius: Vilija 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI