REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus (užpilui)
  • 5 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių (užpilui)
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė t.y. 220 ml)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (užpilui)
  • 150 gramų sviesto (išlydytas)
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 stiklinė grietinės (užpilui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius išvalykite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.
    Iš 1,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės grietinės arba jogurto, 150 g lydyto sviesto, 0,5 šaukštelio kepimo miltelių arba gesintos sodos išmaišykite tešlą.
    Užpilui 2 kiaušinius išplakite su 0,5-1 stikline cukraus, įberkite 2 šaukštus miltų, supilkite 1 stiklinę grietinės ir viską išmaišykite.
    Kepimo skardą išklokite tešla. Kraštus taip pat išklokite tešla, kad užpilas neišbėgtų.
    Sudėkite obuolius ir užpilkite pasiruoštu užpilu.
    Kepkite 150-200 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
    Labai skanu šaltas!

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus (užpilui)
  • 5 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių (užpilui)
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė t.y. 220 ml)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (užpilui)
  • 150 gramų sviesto (išlydytas)
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 stiklinė grietinės (užpilui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius išvalykite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.
    Iš 1,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės grietinės arba jogurto, 150 g lydyto sviesto, 0,5 šaukštelio kepimo miltelių arba gesintos sodos išmaišykite tešlą.
    Užpilui 2 kiaušinius išplakite su 0,5-1 stikline cukraus, įberkite 2 šaukštus miltų, supilkite 1 stiklinę grietinės ir viską išmaišykite.
    Kepimo skardą išklokite tešla. Kraštus taip pat išklokite tešla, kad užpilas neišbėgtų.
    Sudėkite obuolius ir užpilkite pasiruoštu užpilu.
    Kepkite 150-200 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.
    Labai skanu šaltas!

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų