REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų tešlos (bemielė, sluoksniuota)
  • 6 obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai cinamono
  • 100 gramų cukraus (baltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių
  • 50 gramų cukraus (rudas)
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų tešlos (bemielė, sluoksniuota)
  • 6 obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai cinamono
  • 100 gramų cukraus (baltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių
  • 50 gramų cukraus (rudas)
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešla išklojam indą kuriame kepsime, subadome šakute pagrindą. Dedam į šaldytuvą kol pasiruošime obuolius.
  2. Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais, ne per mažais, kad nepasidarytų košė. Į puodą pilame cukrų ir kitus birius produktus bei vandenį, išmaišom, kaitinam ir dedam obuolius. paverdam apie 10 min, kol obuoliai suminkštės bet vis dar laikys savo formą o sirupas sutirštės. Atvėsinam įdarą.
  3. Paruoštą įdarą dedam ant tešlos, išlyginam. likusia tešlos dalimi uždengiam įdarą, uždarom visus kampus. padarom skylutę viršuje garam išeiti. patepam vandeniu ar kiaušiniu. Galima palikti šaldytuve 20 min prieš kepant, bet manau kad tai nėra būtina.
  4. Kepam 200°C temp. orkaitei apie valandą.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų