• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 150 gramų cukraus (kremui)
  • 1 kilogramas obuolių (rūgštūs)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 650 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 500 gramų grietinės (15-20 proc. riebumo, kremui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
    2/3 tešlos išklokite kepimo formos dugną. Sudėkite susmulkintus obuolius. Ant viršaus sudėkite likusios tešlos gabaliukus.
    Kepkite apie 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Dar karštą pyragą apipilkite grietinės ir cukraus kremu. Labai skanu su ledais!

Autorius: Dorotėja

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 150 gramų cukraus (kremui)
  • 1 kilogramas obuolių (rūgštūs)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 650 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 500 gramų grietinės (15-20 proc. riebumo, kremui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
    2/3 tešlos išklokite kepimo formos dugną. Sudėkite susmulkintus obuolius. Ant viršaus sudėkite likusios tešlos gabaliukus.
    Kepkite apie 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Dar karštą pyragą apipilkite grietinės ir cukraus kremu. Labai skanu su ledais!

Autorius: Dorotėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų