REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 5 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Suplakti atskirai batymus, trynius plakame su cukrumi. Į trynių gautą masę dedame miltus bei suplaktus baltymus. Išplakame. Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame.
Obuolius nulupame ir supjaustome norimais gabaliukais. Sudedame obuolius į pagamintą tešlą ir gerai išmaišome, kad obuolei tešloje pasiskirstytų lygiai. Supilame tešlą į formą ir dedame į orkaitę. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie valandą
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 5 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Suplakti atskirai batymus, trynius plakame su cukrumi. Į trynių gautą masę dedame miltus bei suplaktus baltymus. Išplakame. Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame.
Obuolius nulupame ir supjaustome norimais gabaliukais. Sudedame obuolius į pagamintą tešlą ir gerai išmaišome, kad obuolei tešloje pasiskirstytų lygiai. Supilame tešlą į formą ir dedame į orkaitę. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie valandą
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą