REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
  • šiek tiek krapų
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 gramų grybų
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus česnakus išspausti.
    Pusę česnako išmaišyti su druska, kariu bei kalendra ir gautu mišiniu įtrinti kiaulieną.
    Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame likusį smulkintą česnaką.
    Tuomet sudėti susmulkintus grybus ir pakepinti apie 5 minutes.
    Sudėti smulkiai pjaustytus krapus, paskaninti druską, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
    Pakepintus grybus sudėti ant kiaulienos ir suvynioti vyniotinį.
    Kepti apie 2 valandas 150-180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti atšaldytą ir supjaustytą griežinėliais.
    Skanaus!

Autorius: Audra

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
  • šiek tiek krapų
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 gramų grybų
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus česnakus išspausti.
    Pusę česnako išmaišyti su druska, kariu bei kalendra ir gautu mišiniu įtrinti kiaulieną.
    Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame likusį smulkintą česnaką.
    Tuomet sudėti susmulkintus grybus ir pakepinti apie 5 minutes.
    Sudėti smulkiai pjaustytus krapus, paskaninti druską, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
    Pakepintus grybus sudėti ant kiaulienos ir suvynioti vyniotinį.
    Kepti apie 2 valandas 150-180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti atšaldytą ir supjaustytą griežinėliais.
    Skanaus!

Autorius: Audra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų