REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai tešlos (šaldyta bemielė)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 300 gramų sviesto
  • 3 saujos razinų
  • 2 stiklinės aguonų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai tešlos (šaldyta bemielė)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 300 gramų sviesto
  • 3 saujos razinų
  • 2 stiklinės aguonų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti. Cukrų sumaišyti su aguonomis. Razinas išplauti ir padžiauti. Sviestą išlydyti. Kiekvieną tešlos lakštą plonai iškočioti, gausiai sutepti išlydytų sviestų, apibarstyti (gausiai) aguonų-cukraus masę, pabarstyti razinomis. Netikro šimtalapio vyniotinis vyniojamas iš 2-3 (kaip aukščiau išvardinta) paruoštų lakštų. Negailėkite sviesto, nes bus sausas. Vyniotinius sudedame į kepimui skirtą formą ir kepame iš anksto iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min., kol gražiai apskrus. Patikėkit, kas nežino tikrojo šimtalapio recepto neatskirs skonio.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų