Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų kukurūzų (konservuoti)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo
- 50 gramų pomidorų padažo
- 500 gramų lazanijos lakštų (lakštai)
- 300 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lazanijos lakštus apvirti. Apvirtus sutepti aliejumi kad nesuliptų. Į dubenį sudėti faršą, smulkintus česnakus, svogūną, suberti druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Į kepimo formą dėti lazanijos lakštus, aptepti pomidorų padažu, ant viršaus dėti faršą, stambiai pjaustytus pomidorus, kukurūzus, vėl dėti lazanijos lakštus ir taip kartoti kol nebeliks lakštų. Tada apibarstyti stambia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į 250 laipsnių karštumo orkaitę. Kepti apie 30 min.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų kukurūzų (konservuoti)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo
- 50 gramų pomidorų padažo
- 500 gramų lazanijos lakštų (lakštai)
- 300 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lazanijos lakštus apvirti. Apvirtus sutepti aliejumi kad nesuliptų. Į dubenį sudėti faršą, smulkintus česnakus, svogūną, suberti druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Į kepimo formą dėti lazanijos lakštus, aptepti pomidorų padažu, ant viršaus dėti faršą, stambiai pjaustytus pomidorus, kukurūzus, vėl dėti lazanijos lakštus ir taip kartoti kol nebeliks lakštų. Tada apibarstyti stambia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į 250 laipsnių karštumo orkaitę. Kepti apie 30 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą