REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai napoleono lakštų
  • 300 gramų sviesto
  • 1 stiklinė miltai
  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 6 vienetai kiaušinių ((tryniai))
  • 1.5 stiklinės pieno
  • 500 gramų uogienės (aviečių)
  • 3 valgomieji šaukštai citrinų sultys

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai napoleono lakštų
  • 300 gramų sviesto
  • 1 stiklinė miltai
  • 2 stiklinės cukraus
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 6 vienetai kiaušinių ((tryniai))
  • 1.5 stiklinės pieno
  • 500 gramų uogienės (aviečių)
  • 3 valgomieji šaukštai citrinų sultys

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ruošiame kremą. Viename puode išlydomse sviestą ir suberiame miltus. Maišant miltus paverdame, kol dings jų kvapas.
  2. Kitame puode šildome pieną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame į miltų masę ir maišome. Paliekame atvėsti.
  3. Kremui atvėsus, šmaišyti kiaušinio trynius.
  4. Lakštus pertepti pagamintu kremu bei sluoksniuojant kas antrą sluoksnį sutepti aviečių uogiene, pagardinta citrinos sultimis.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų