REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 litras pieno (3,2 %)
- 1 litras pieno (raugintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Saldus pienas kaitinamas, iki kol sušyla ir tada supilamas surūgęs pienas.
Masė kaitinama apie 2-3 valandas, kol išsiskiria vanduo ir matomi varškės gabaliukai.
Varškė perkošiama, sudedama į rankšluostuką, palaukiama, kol nuvarva skystis, ir tada paslegiama.
Paslėgta varškė paliekama keletui valandų.
Kad būtų skaniau, galima sūrį apibarstyti druska.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 litras pieno (3,2 %)
- 1 litras pieno (raugintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Saldus pienas kaitinamas, iki kol sušyla ir tada supilamas surūgęs pienas.
Masė kaitinama apie 2-3 valandas, kol išsiskiria vanduo ir matomi varškės gabaliukai.
Varškė perkošiama, sudedama į rankšluostuką, palaukiama, kol nuvarva skystis, ir tada paslegiama.
Paslėgta varškė paliekama keletui valandų.
Kad būtų skaniau, galima sūrį apibarstyti druska.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą