• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 litras pieno (3,2 %)
  • 1 litras pieno (raugintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saldus pienas kaitinamas, iki kol sušyla ir tada supilamas surūgęs pienas.
    Masė kaitinama apie 2-3 valandas, kol išsiskiria vanduo ir matomi varškės gabaliukai.
    Varškė perkošiama, sudedama į rankšluostuką, palaukiama, kol nuvarva skystis, ir tada paslegiama.
    Paslėgta varškė paliekama keletui valandų.
    Kad būtų skaniau, galima sūrį apibarstyti druska.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • 1 litras pieno (3,2 %)
  • 1 litras pieno (raugintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saldus pienas kaitinamas, iki kol sušyla ir tada supilamas surūgęs pienas.
    Masė kaitinama apie 2-3 valandas, kol išsiskiria vanduo ir matomi varškės gabaliukai.
    Varškė perkošiama, sudedama į rankšluostuką, palaukiama, kol nuvarva skystis, ir tada paslegiama.
    Paslėgta varškė paliekama keletui valandų.
    Kad būtų skaniau, galima sūrį apibarstyti druska.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų