REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite panašiais į kubelius gabalėliais. Nepjaustykite per dideliais - ilgai gali kepti arba paviršius apdegs, o vidus neiškeps. Citrinas perpjaukite per pusę ir išspauskite jas ant paruoštos šašlykų mėsos. Taip pat užberkite druską, pipirus. Svogūnus galite supjaustyti kuo smulkiau arba sumalti su mėsmale. Svogūnus sudėkite ant mėsos ir tada viską gerai išmaišykite. Kuo labiau išspaudysite kiekvieną šašlyko gabalėlį - tuo geriau pasijus tikrasis šašlyko skonis. Paruoštus šašlykus sudėkite į indą ir suspauskite taip, kad juos šiek tiek apsemtų skystis. Indą uždenkite ir palikite šiltai - geriausiai dviems valandoms.

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite panašiais į kubelius gabalėliais. Nepjaustykite per dideliais - ilgai gali kepti arba paviršius apdegs, o vidus neiškeps. Citrinas perpjaukite per pusę ir išspauskite jas ant paruoštos šašlykų mėsos. Taip pat užberkite druską, pipirus. Svogūnus galite supjaustyti kuo smulkiau arba sumalti su mėsmale. Svogūnus sudėkite ant mėsos ir tada viską gerai išmaišykite. Kuo labiau išspaudysite kiekvieną šašlyko gabalėlį - tuo geriau pasijus tikrasis šašlyko skonis. Paruoštus šašlykus sudėkite į indą ir suspauskite taip, kad juos šiek tiek apsemtų skystis. Indą uždenkite ir palikite šiltai - geriausiai dviems valandoms.

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų