REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų mielių
  • 400 gramų miltai
  • 3 alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų mielių
  • 400 gramų miltai
  • 3 alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 180 ml šilto vandens sudėti mieles ir 0,5 a.š cukraus,gerai išmaišyti.Į dubenį persijoti miltus,supilti aliejų,mieles,druską ir užminkyti tešlą.Uždengti ir padėti šiltai,kad pakiltų.
    Tuo tarpu pasiruošiam ką dėsim ant picos. Aš dėjau tai, ką radau šaldytuve: pieniška dešra, pomidorai, paprika, marinuoti svogūnėliai, mėlynasis svogūnas ir , žinoma,sūris.
  2. Pakilusią tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo,dėti ją į kepimo popieriumi patiestą skardą.Tešlą patepame pomidorų pasta,išdėliojame dešrą,daržoves,užbarstome sūriu ir kepam 200°C temp. apie 20 min.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų