• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą.

    Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų