REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 450 gramų kvietinių miltų
  • 230 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • Įdarui:
  • 500 gramų mesos (malta)
  • 1 pundelis žalumynų
  • 200 gramų sūris

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 450 gramų kvietinių miltų
  • 230 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • Įdarui:
  • 500 gramų mesos (malta)
  • 1 pundelis žalumynų
  • 200 gramų sūris

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
  2. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais.
  3. Iškočiokite tešlą, ant jos paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių.
  4. Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę iki 180°C temp. ir kepkite 40 - 45 minučių.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų