REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas baravykų
  • 50 gramų druskos
  • 4 skiltelės česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 litrai vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas baravykų
  • 50 gramų druskos
  • 4 skiltelės česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 litrai vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytus ir supjaustytus baravykus dekite į puodą ir virkite 15 minučių ant vidutiniškai aukštos ugnies. Tada nukelkite grybus nuo ugnies, juos nukoškite, o vandenį išpilkite.
  2. Tada vėl dėkite baravykus į puodą su švariu vandeniu, įberkite druskos, sudėkite česnako skilteles ir pipirų žirnelius. Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.
  3. Sudėkite baravykus į stiklainius ir sandariai užsukite dangtelius.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų