REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 100 vienetų svogūnų (laiškai)
  • 360 gramų tunų (konservuotas savo sultyse)
  • 500 gramų spagečių
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame.
    Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
    Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome.
    Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais.
    Keptuvėje, aliejuje pakepiname svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname.
    Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes.
    Sudedame tuną su visomis sultimis, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinę.
    Maišydami kepame kol padažas užverda.
    Išjungiame ugnį.
    Tuno padažą pilame ant makaronų.
    Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
    Skanaus!

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 100 vienetų svogūnų (laiškai)
  • 360 gramų tunų (konservuotas savo sultyse)
  • 500 gramų spagečių
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame.
    Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
    Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome.
    Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais.
    Keptuvėje, aliejuje pakepiname svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname.
    Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes.
    Sudedame tuną su visomis sultimis, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinę.
    Maišydami kepame kol padažas užverda.
    Išjungiame ugnį.
    Tuno padažą pilame ant makaronų.
    Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
    Skanaus!

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų