REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais.

    Užpilti vyno, berti prieskonius, rankomis išminkyti ir palaikyti per nakt.

    Kepti grilyje.

    Skanaus.

Autorius: Linas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais.

    Užpilti vyno, berti prieskonius, rankomis išminkyti ir palaikyti per nakt.

    Kepti grilyje.

    Skanaus.

Autorius: Linas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų