Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai citrinų (griežinėliai)
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (nebūtina)
- 250 gramų pomidorų pastos (slyviniai)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 500 gramų lašišų (filė)
- šiek tiek druskos
- 4 vienetai sviesto (ploni griežinėliai)
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- 2 vienetai čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištiestoje folijoje sudėti 4 filė griežinėlius. Juos šiek tiek patrinti perpjautu čili pipiru, išspausti šiek tiek citrinos, pabarstyti žuvies prieskoniais, pipirais, druska. Supjaustyti česnaką, citriną išdėlioti ant filė.
Perpjauti per pusę čili pipirą (jei mėgstate aštriai, sėklyčių neišimkite) ir padėti ant kiekvieno filė gabalėlio.
Lašišos filė sudėti į foliją, užkloti svogūnais, o ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles ir sviesto griežinėlius. Kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 25 min. Galima patiekti su keptomis bulvėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai citrinų (griežinėliai)
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų (nebūtina)
- 250 gramų pomidorų pastos (slyviniai)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 500 gramų lašišų (filė)
- šiek tiek druskos
- 4 vienetai sviesto (ploni griežinėliai)
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- 2 vienetai čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištiestoje folijoje sudėti 4 filė griežinėlius. Juos šiek tiek patrinti perpjautu čili pipiru, išspausti šiek tiek citrinos, pabarstyti žuvies prieskoniais, pipirais, druska. Supjaustyti česnaką, citriną išdėlioti ant filė.
Perpjauti per pusę čili pipirą (jei mėgstate aštriai, sėklyčių neišimkite) ir padėti ant kiekvieno filė gabalėlio.
Lašišos filė sudėti į foliją, užkloti svogūnais, o ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles ir sviesto griežinėlius. Kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C apie 25 min. Galima patiekti su keptomis bulvėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą