REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų cukraus
  • šiek tiek uogienės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų cukraus
  • šiek tiek uogienės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį. Berti miltus sumaišytus su kepimo miletliais (miltų reikia tiek, kad tešla gautųsi ganėtinai tvirta) ir užminkyti tešlą.
  2. Tešlą iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Ant kiekvieno dėti po šaukštelį mėgstamos uogienės (skaniausia - obuolienė, juk dabar ruduo!). Lapelį susukti ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 180 °C orkaitėje, apie 30 min., kol gražiai paskrus.

    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų