REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai abrikosų (džemas, ketvirtis stiklinės)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudasis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai rozmarino (šviežias)
  • 600 gramų vištos filė (gabaliukai)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai abrikosų (džemas, ketvirtis stiklinės)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudasis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai rozmarino (šviežias)
  • 600 gramų vištos filė (gabaliukai)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošimo būdas:

    Sumaišyti rozmariną, cukrų, druską, pipirus. Į mišinį prieskonių dėti vištienos gabaliukus.
    gardai.

    Įkaitinti grilį ir suverti vištieną ant medinių iešmelių (marinato neišpilkite).

    Į likusį marinatą dėkite abrikosų džemą, žiupsnelį druskos, paprikos miltelių, pilkite sojų padažo ir išmaišykite. Padėkite sumaišytą masę ant ugnies pašilti.

    Kepkite vištienos vėrinukus ir vištienai baigiant kepti aptepkite ją pašildytu marinatu. Apteptus iešmelius dar kepkite apie 3 min.

    Labai skanu!

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų