• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų cukraus
  • 1.5 kilogramo kriaušių
  • 10 litrų vandens
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 30 gramų razinų
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kriaušes supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti cukrumi ir lengvai patrinti. Užpilti virtu šiltu vandeniu, pridėti citrinos rūgšties ir ištrintas su cukrumi mieles. Laikyti šiltai, kol paviršiuje pasirodys putos (po 12-14val.), tada nukošti per marlę ir išpilstyti į butelius, į kiekvieną įmetus po 2-3 razinas. Butelius sandariai užkimšti ir pastatyti šaltai. Jei kriaušės kvapnios, aromatas rūgstant dar sustiprės.

Autorius: RM

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų cukraus
  • 1.5 kilogramo kriaušių
  • 10 litrų vandens
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 30 gramų razinų
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kriaušes supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti cukrumi ir lengvai patrinti. Užpilti virtu šiltu vandeniu, pridėti citrinos rūgšties ir ištrintas su cukrumi mieles. Laikyti šiltai, kol paviršiuje pasirodys putos (po 12-14val.), tada nukošti per marlę ir išpilstyti į butelius, į kiekvieną įmetus po 2-3 razinas. Butelius sandariai užkimšti ir pastatyti šaltai. Jei kriaušės kvapnios, aromatas rūgstant dar sustiprės.

Autorius: RM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų