REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 800 gramų cukraus
- 1.5 kilogramo kriaušių
- 10 litrų vandens
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 30 gramų razinų
- 30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kriaušes supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti cukrumi ir lengvai patrinti. Užpilti virtu šiltu vandeniu, pridėti citrinos rūgšties ir ištrintas su cukrumi mieles. Laikyti šiltai, kol paviršiuje pasirodys putos (po 12-14val.), tada nukošti per marlę ir išpilstyti į butelius, į kiekvieną įmetus po 2-3 razinas. Butelius sandariai užkimšti ir pastatyti šaltai. Jei kriaušės kvapnios, aromatas rūgstant dar sustiprės.
INGREDIENTAI:
- 800 gramų cukraus
- 1.5 kilogramo kriaušių
- 10 litrų vandens
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 30 gramų razinų
- 30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kriaušes supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti cukrumi ir lengvai patrinti. Užpilti virtu šiltu vandeniu, pridėti citrinos rūgšties ir ištrintas su cukrumi mieles. Laikyti šiltai, kol paviršiuje pasirodys putos (po 12-14val.), tada nukošti per marlę ir išpilstyti į butelius, į kiekvieną įmetus po 2-3 razinas. Butelius sandariai užkimšti ir pastatyti šaltai. Jei kriaušės kvapnios, aromatas rūgstant dar sustiprės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą